Κινδυνεύουν τα προσωπικά μου στοιχεία που έδωσα στο site;

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας, διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους. Το fishing4u θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας που θα έρθουν σε γνώση του, λαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Συνεπώς, τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό μας ζητηθεί απο τις αρμόδιες αρχές του κράτους. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών, θα λαμβάνει χώρα για λόγους επικοινωνίας και στατιστικής, καθώς και για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του fishing4u. Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, θα διαγράφονται απο το προσωπικό αρχείο της ιστοσελίδας, εφόσον ο χρήστης γνωστοποιήσει σε εμάς την πρόθεση του αυτή.

Πως μπορώ να έχω βοήθεια από τεχνικό;

Το fishing4u διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και στελεχομένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο λειτουργεί ώρες καταστημάτων και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης σε προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά στο (+30) 2421-107-396, είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@fishing4u.gr.

Υπάρχουν κάποιοι όροι που πρέπει να γνωρίζω πριν προχώρησε σε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που ισχύουν στο fishing4u είναι όμοιοι με αυτούς που ισχύουν στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα της χώρας και διασφαλίζουν πλήρως τον πελάτη, εξασφαλίζοντας ότι η αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επιστροφές γίνονται δεκτές;

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρονται στο σχετικό τμήμα, και τα προϊόντα που θα επιστραφούν βρίσκονται στις εργοστασιακές τους συσκευασίες χωρίς να έχουν ανοιχθεί.

Για κάθε επιστροφή παραγγελίας ή τμήματος αυτής θα πρέπει να συμπληρώνεται η αντίστοιχη φόρμα υπαναχώρησης.

ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Απαντάμε στα αιτήματά σας συνήθως μέσα σε 24 ώρες.
(Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες καταστημάτων)

AΙΤΗΜΑ

(+30) 2421-107-396

fishing4u.gr

Technical-Support-Request
Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.